100% focus op blazen en zuigen

Fihuma bvba is opgericht in 2003 en is uitgegroeid tot een firma die zich richt op het zuigen en blazen van allerhande droge stoffen. De kernactiviteit van het bedrijf is het plaatsen en verwijderen van dakgrind en groendaken. Nauw aansluitende activiteiten zijn straalgrit zuigen, zand en argex blazen, algemene stofzuigwerken en

Een jarenlange ervaring maken van Fihuma de perfecte partner voor alle blaas- en zuigopdrachten, alsook de aanleg van uw groen dak. Tal van dakwerkers, bouwaannemers, industriële reinigingsfirma’s en gevelreinigingsbedrijven schakelen Fihuma in voor het uitvoeren van verschillende opdrachten, zowel in binnen- als buitenland.

België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg

Vanuit haar thuisbasis in Wijnegem (Antwerpen) voert Fihuma projecten uit in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.

Modern machinepark

Het rollend machinepark van Fihuma is het resultaat van een jarenlange investering. Wij beschikken over 10 gespecialiseerde blaas-zuigvoertuigen. Voor het bedienen van deze voertuigen wordt beroep gedaan op onze ervaren werfmedewerkers. Het ontwerp van deze blaas-zuigvoertuigen wordt gerealiseerd in eigen beheer, dit met het oog op een maximaal rendement.

Ook beschikken we over een grondzuiger die probleemloos kabels of leidingen blootlegt zonder ze te beschadigen. Andere toepassingen zoals het blootleggen van boomwortels en het leegzuigen van betonnen groendallen zijn uiteraard ook mogelijk.

We beschikken ook over ladderliftjes en een kraanwagen die ingezet worden op grote werven voor het oplijnen en transporteren van de slangen veiliger en vlotter te laten verlopen.

De schaalgrootte laat toe om voor elk project kort op de bal te spelen en zorgt voor flexibiliteit op vlak van planning: deze kan gewijzigd worden volgens de behoeftes van de klant. Fihuma gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Kwaliteit en veiligheid

Fihuma hecht veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Het behaalde kwaliteitslabel VCA-veiligheidscertificaat staat hiervoor symbool. Voor elk project levert Fihuma alle mogelijke inspanningen om de veiligheid te verzekeren en kwaliteitsvol werk te leveren.

© Copyright 2021 Fihuma