Fihuma staat in voor het snel en vlot verwijderen van straalgrit

Industriële reiniging of het reinigen van gevels gebeurt steeds meer met stralingstechnieken. Straalgrit, een zwart korrelig materiaal, wordt bij het stralen gebruikt. Stralingstechnieken worden toegepast bij het verwijderen van roest, verf en reinigen van vervuilde oppervlakten. Of voor het creëren van een geschikte ondergrond voor het aanbrengen van een coating. Na het stralingsproces is het straalgrit vaak verontreinigd en dient het verwijderd te worden.

Fihuma is hiervoor dé perfecte partner. Fihuma zorgt voor het vlot en snel verwijderen van het achtergebleven straalgrit. Verschillende industriële reinigings- of gevelreinigingsbedrijven schakelen Fihuma in voor alle stralingsprojecten.

Waarom Fihuma kiezen voor straalgrit te verwijderen?

Bij elke opdracht staat Fihuma garant voor:

  • Doorzettingsvermogen: ook afgelegen of moeilijk bereikbare plaatsen houden ons niet tegen voor het verwijderen van straalgrit.
  • Flexibiliteit: Onze planning wordt afgestemd op uw beschikbaarheid. Dankzij ons uitgebreid wagenpark kunnen we snel reageren bij een gewijzigde planning.
  • Snelle service: Indien je vandaag belt, starten we binnen de week uw project op. Bij spoedopdrachten zijn we nog sneller ter plaatse.
  • Voorzichtigheid: wij nemen alle voorzorgen voor het veilig verwijderen van straalgrit, zonder beschadigingen te veroorzaken.
  • Veilig werken: alle werknemers volgden een veiligheidsopleiding (VCA) en beschikken over alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Vanaf 10 meter hoogte gebruiken we een ladderlift voor het veilig transporteren van materiaal.
  • Correcte uitvoering: wij verwijderen het straalgrit conform de gemaakte afspraken.

Hebt u een professionele partner nodig voor het snel en efficiënt verwijderen van straalgrit? Fihuma beschikt over de nodige expertise en ervaren personeel.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

© Copyright 2021 Fihuma