Blazen van schelpen

Een zeer effectieve en tevens ecologische manier om uw kruipruimte te isoleren, is het blazen van schelpen in de kruipruimte van uw woning. Hiermee zorg je tegelijk voor isolatie van de vloer en waterkering in uw huis.

Waarom uw kruipruimte isoleren met schelpen?

Schelpen vormen een natuurlijk product dat in uw kruipruimte kan geblazen worden. Ze creëren een warme, stilstaande, droge, laag lucht, waardoor schimmels, ongedierte en zwammen geen kans krijgen. Dit heeft drie grote voordelen:

1.    Waterkering

Isoleren met schelpen werkt perfect als isolatie, ook wanneer er water in de kelder staat. Zolang de laag schelpen +/- 25 cm hoger komt dan het water, doen de schelpen beroep op hun niet-capillaire eigenschap en kan het vocht niet stijgen door verdamping.

2.     Geen ventilatie nodig

Het grootste voordeel aan schelpen is dat er geen ventilatie meer nodig is onder de vloer. Dit heeft als gevolg dat de stilstaande (!) laag lucht onder uw vloer droog en warm is en dus een isolatielaag vormt.

3.     Premie

Een kruipruimte isoleren met schelpen is bovendien een ecologische oplossing.

 

Waarom voor Fihuma kiezen?

  • Doorzettingsvermogen: moeilijk bereikbare plaatsen houden ons niet tegen. Achtergelegen gebouwen of moeilijk bereikbare plaatsen vormen dus enkel probleem.
  • Flexibiliteit: wij stemmen onze planning af op uw wensen en beschikbaarheid. Dankzij het uitgebreide en moderne wagenpark kunnen we een flexibele planning handhaven.
  • Snelle service: indien je vandaag belt, starten we binnen de week aan uw project. Voor spoedopdrachten rukken wij nog sneller uit.
  • Voorzichtigheid:  Een project wordt steeds met de nodige voorzichtigheid uitgevoerd.
  • Veilig werken: alle werknemers volgden een veiligheidsopleiding (VCA) en beschikken over alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Vanaf 10 meter hoogte gebruiken we een ladderlift voor het veilig transporteren van materiaal.
  • Correcte uitvoering: wij blazen de schelpen conform de gemaakte afspraken.

Hebt u een professionele partner nodig voor het snel en efficiënt blazen van schelpen? Fihuma beschikt over de nodige expertise en ervaren personeel.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

© Copyright 2021 Fihuma