Fihuma is uw partner voor het opbrengen en verwijderen van dakgrind

Tal van dakwerkers, aannemers maar ook particulieren schakelen ons in voor het leveren en opbrengen van dakgrind op platte daken. Fihuma wordt ingeschakeld voor zowel kleine als grote projecten.

Waarom dakgrind?

Dakgrind zorgt voor het nodige gewicht op platte daken. In sommige omstandigheden is dakgrind zelfs verplicht voor de brandveiligheid. Ook beschermt dakgrind een plat dak tegen schadelijke Uv-stralen. Voor het verwijderen van dakgrind op platte daken kan u Fihuma inschakelen. Verder kan grind dienen voor bijvoorbeeld het opvullen van kelders en tanks, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Waarom kiezen voor Fihuma?

Wij staan bij elke opdracht garant voor:

  • Doorzettingsvermogen: moeilijk bereikbare plaatsen houden ons niet tegen. Wij kunnen dakgrind blazen of zuigen op platte daken tot 70 meter hoogte en tot 150 meter ver. Achtergelegen gebouwen en aangelegde tuinen vormen dus geen enkel probleem.
  • Flexibiliteit: Onze planning wordt opgesteld in functie van uw wensen en beschikbaarheid. Het uitgebreide wagenpark zorgt ervoor dat we een flexibele planning kunnen aanhouden.
  • Snelle service: Belt u vandaag, dan garanderen we u binnen de week een opstart van het project. Voor spoedopdrachten zijn we nog sneller beschikbaar. Zoekt u een redder in nood? Contacteer ons.
  • Voorzichtigheid: bij het aanbrengen of verwijderen van dakgrind nemen wij alle nodige voorzorgen om beschadiging aan het platte dak te minimaliseren.
  • Veiligheid: al onze medewerkers volgden een veiligheidsopleiding (VCA) en beschikken over alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Vanaf 10 meter hoogte zetten wij een ladderlift in voor het veilig omhoog transporteren van materiaal.
  • Correcte uitvoering: wij leggen een grindlaag aan conform de gemaakte afspraken. Standaard bedraagt de grindlaag 5 centimeter, maar dit kan variëren naargelang de aard van het project. Voor het blazen van grind werken wij tot en met een kaliber van 16/32 mm, opzuigen kan tot en met een kaliber van 30/60 mm.

Hebt u nood aan een gespecialiseerde partner voor het opbrengen of verwijderen van dakgrind? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Een andere droge stof die we moeten blazen of zuigen? Lees hier meer.

© Copyright 2021 Fihuma