OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

ONZE DIENSTEN

Met meer dan 12 jaar ervaring en focus op klanttevredenheid bieden wij professionele diensten voor private -als commerciële klanten.

 • Dakgrind

  Dakgrind

  Dakgrind biedt bescherming voor vlakke daken tegen UV stralen. Dit als ballastmateriaal om het wegwaaien van platte daken te voorkomen. De samenstelling zorgt voor een goede waterafvoer.

 • Groendak – daktuin

  Groendak – daktuin

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen op uw plat dak. Onze totaalservice omvat het aanbrengen en plaatsen van zowel extensieve als intensieve groendaken.

 • Grondzuiger

  Grondzuiger

  Fihuma heeft een grondzuiger aan haar gamma toegevoegd. Het voordeel van deze grondzuiger is dat hij ingezet kan worden op plaatsen waar het risico op beschadigingen hoog is.

Kwaliteit en veiligheid

Fihuma hecht veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Het behaalde kwaliteitslabel VCA-veiligheidscertificaat staat hiervoor symbool.

Modern machinepark

Het rollend machinepark van Fihuma is het resultaat van een jarenlange investering. Wij beschikken over 10 gespecialiseerde blaas-zuigvoertuigen.

100% focus op blazen en zuigen

Een jarenlange ervaring maken van Fihuma de perfecte partner voor alle blaas- en zuigopdrachten, alsook de aanleg van uw groen dak.

© Copyright 2021 Fihuma