Met onze gespecialiseerde machine heeft u de mogelijkheid om bulkproducten die opgezogen moeten worden rechtstreeks af te zakken in Big Bags. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Wanneer u bijvoorbeeld een container, silo of treinwagon moet leegmaken en deze rechtstreeks wil afzakken in Big Bags is dit mogelijk. Wanneer u oude Big Bags moet leegmaken, kunnen we deze leegzuigen en rechtstreeks afzakken in nieuwe Big Bags. Wanneer er zich een storing of een defect voordoet in een installatie of silo, kunnen we zonder verlies van het product deze leegmaken en wanneer u dit wil afzakken in Big Bags.

De machine die we hiervoor gebruiken is een cycloon die op vacuüm komt te staan en zo het product aanzuigt. Langs de onderkant kan het product afgezakt worden in Big Bags of meteen terug weggeblazen worden. In tegenstelling tot traditionele drogestoffenwagens of zuigwagens, kunnen we met deze machine een continu proces verzekeren. Zo worden de werken op een vlottere manier uitgevoerd en komt er minder logistiek bij kijken.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht indien bovenstaande vereisten niet nodig zijn. Wij kunnen namelijk ook onze traditionele drogestoffenwagens inzetten om een probleem op te lossen. Op deze manier voorzien wij elke mogelijkheid, die u als klant verlangt, om uw product te behandelen. Maatwerk verzekerd!
Fihuma werkt volgens de FCA standaard (vroegere GMP-regeling) en is hiervoor gecertificeerd.

© Copyright 2021 Fihuma