Wanneer er zich een storing of een defect voordoet in een installatie of silo, kunnen we zonder verlies van het product deze leegmaken. Als klant heb je zelfs de keuze of we het product afzakken in Big Bags of we het meteen terug wegblazen in een silo of bulkwagen/container.

De machine die we hiervoor gebruiken is een cycloon die op vacuüm komt te staan en zo het product aanzuigt. Langs de onderkant van de cycloon kan het product afgezakt worden in Big Bags of meteen terug weggeblazen worden. In tegenstelling tot traditionele drogestoffenwagens of zuigwagens, kunnen we met deze machine een continu proces verzekeren. Zo worden de werken op een vlottere manier uitgevoerd en komt er minder logistiek bij kijken.

Daarnaast kan u ook bij ons ook terecht indien bovenstaande vereisten niet nodig zijn. Wij kunnen namelijk onze traditionele drogestoffenwagens inzetten om een probleem op te lossen. Op deze manier voorzien wij elke mogelijkheid, die u als klant verlangt, om uw product te behandelen. Maatwerk verzekerd!
Fihuma werkt volgens de FCA standaard (vroegere GMP-regeling) en is hiervoor gecertificeerd.

© Copyright 2021 Fihuma